06-54753143
mail@maakplaats.info
Ik stel mij graag aan u voor. Ik ben Karin Hakker, professional organizer en personeelsadviseur. Ik heb de opleiding tot professional organizer gevolgd bij de NBPO en ben gecertificeerd organizer. Voor het opzetten van mijn eigen bedrijf in 2005, heb ik vele jaren gewerkt als personeelsadviseur en projectco÷rdinator bij diverse non-profit organisaties (gemeente Amstelveen, verpleeghuiszorg).

Mijn studie omvat een HBO-opleiding Personeel en Organisatie. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd (conflicthantering, projectmanagement non-profit). Momenteel volg ik een opleiding tot loopbaanbegeleider.

Voor mij is organizen geen doel op zich, maar een manier om te komen tot overzicht en een gevoel van rust en vrijheid te ervaren. Herbezinning op spullen en tijd in woon- en werksituaties. Hierin keuzes maken en loslaten. Meer met minder!

Mijn doel is mensen te inspireren door ze bewust te laten worden van wat spullen voor je doen en betekenen, maar ook hoe deze je kunnen belemmeren. Ik wil mensen uitdagen om dit te veranderen en hierdoor nieuwe inzichten te ontdekken.